Om vores Bed & Breakfast

Kongsgård Bed & Breakfast råder over 1 dobbeltværelse, og 4 familierum med plads til 2 voksne og 2 børn.
Folkestuen med TV, stilles til fri afbenyttelse. Folkestuen er den originale fra gårdens oprindelsesår i 1928, med slagbænke og langborde.
Til Kongsgård hører en parklignende have, med plads til både leg og afslapning.
Vi ligger i et naturskønt område lige ud for de maleriske Kongstrup Klinter.
Fra gården er der en fantastisk udsigt over Kalundborg Fjord, og i klart vejr kan Fyn skimtes i horisonten.
Der er kun 300 m til strand (Kalundborg Fjord), som samtidig er et attraktivt fiskeområde og ca. 1.5 km til Sejerøbugten, med god badestrand.
400 m. fra Kongsgård Bed & Breakfast ligger en 18 hullers udfordrende og smuk golfbane.

Hvem benytter Bed & Breakfast

En stor gruppe er naturligvis turister, som bebor stedet en eller flere nætter i forbindelse med en rundrejse i Danmark. Vi har dog også haft besøgende, som har valgt et ophold for hele ferieperioden.

I starten havde vi hovedsagelig udenlandske besøgende, og vi har den glæde at se en række gæster vende tilbage flere gange.

Men efterhånden oplever vi at der kommer flere og flere danskere, som finder at Bed & Breakfast kan være et spændende alternativ til sommerhuse og campingpladser. Ligeledes har vi et stigende antal besøg af golfspillere, på grund af vores naboskab til en 18 hullers golfbane.

Rejsemontører er også en kategori som benytter overnatningsmuligheden, i forbindelse med arbejde på Kalundborgs mange store industrivirksomheder.

Sidst men ikke mindst, benyttes vores Bed & Breakfast som overnatningssted, når folk fra omegnen skal indlogere tilrejsende gæster, ved større arrangementer, som f.eks. Bryllup, rund fødselsdag eller andre fester.
Desuden har den store folkestue været anvendt til morgenmad for samtlige gæster, så værten har været fri for at tænke på yderlig bespisning, efter en hård og opslidende fest.